Archive for September, 2011

Sep
22

Vandaag even niet!

by , under energie, timemanagement

Soms zijn er van die dagen dat ik vol energie zit. Ik heb afspraken, daar tussendoor stofzuig ik nog gauw even de woonkamer, nog een doekje door de wc. En vervolgens ga ik nog een uurtje sporten. Het zijn van die dagen dat ik versteld sta van mezelf. Ik kan maar doorgaan zonder ook maar een beetje moe te worden.

 

 

 

(continue reading…)

Sep
14

Vier creatieve ideeën wat je kunt doen met je verzameling spullen

by , under inrichten, organiseren, Uncategorized

Vandaag een gastblog van Charlotte Duzong

De Thuis-maakster : Ik help moeders van hun huis een Thuis te maken, zodat ze tijd vrij kunnen maken om die dingen te doen die er écht toe doen.Ik kom met
betaalbare woonideeën en creatieve oplossingen om je huis praktisch en persoonlijk in te richten met de meubels en spullen die je al hebt.

 

Wellicht lees je dit artikel op deze blog omdat je geïnteresseerd bent in hoe je je huis eindelijk effectief opruimt en opgeruimd houdt. Mocht je al bezig zijn met een grote opruimbeurt en vraag je je af wat je kunt doen met alle spullen die je niet weg wilt gooien of weg wilt geven; lees dan verder. (continue reading…)

Sep
06

Boodschappen doen een noodzakelijk kwaad!?

by , under organiseren, timemanagement

Ken je het gevoel? Het is weer vrijdag, koelkast leeg, voorraad op. Je grijpt mis als je brood wil smeren… Je weet dat je boodschappen moet doen. Maar je vindt het zooo vreselijk. Iedere keer komt het terug en telkens zie je er weer als een berg tegenop.

MAAR HET KAN ANDERS!!!!

En daar is helemaal niet zo veel voor nodig.

(continue reading…)

© Copyright Weblog Handen uit de mouwen 2009. All rights reserved. | Powered by Wordpress | Designed by ThemesGuy