Archive for August, 2011

Aug
29

Luie leventje voorbij; terug in het werk/schoolritme

by , under Uncategorized

 

Hier in het noorden hebben we nog een week. Maar velen hebben de vakantie alweer achter de rug en worden geacht weer mee te gaan in het school,- en werkritme. Na die heerlijke weken, waarin er geen tijd leek te bestaan en je gewoon ging eten en slapen wanneer je hongerig en moe was, moet je nu weer volgens de klok leven. Dat betekent vroeg opstaan, allemaal op tijd op school en werk, sport en alle andere clubjes starten weer…. Dit valt in het begin niet mee!

Toch zijn er handige tips om dit ritme weer snel onder de knie te krijgen!

 

(continue reading…)

Aug
18

Prachtige vakantiefoto’s gemaakt, maar wat nu??

by , under organiseren

OVER HET ORGANISEREN VAN JE VAKANTIEFOTO’S:

 Wij zijn deze zomer op vakantie geweest naar Finland. Wat een heerlijk land is dat zeg!! Veel ruimte, ontzettend veel natuurgebieden, heerlijk rustig en heel erg mooi weer. We hebben zowaar hele groepen rendieren gezien. Zo vlak voor onze auto! Je begrijpt dat wel heel veel foto’s hebben gemaakt.

Maar dan kom je thuis. Je sd-kaartje staat vol met foto’s. Je besluit ze op je computer te zetten. Maar dan?

Laat je ze daar staan? Ga je ze afdrukken? Of maak je een online foto album? Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je de beslissing nog maar even uitstelt. En voor je het weet staan ze volgend jaar nog gewoon, door elkaar en onbewerkt op je computer. Je hebt er nooit meer naar gekeken.

Wil je optimaal nagenieten van je vakantie? En wil je ze makkelijk aan vrienden en familie laten zien? Lees dan verder!! (continue reading…)

Aug
11

Zo houd je je vakantiegevoel nog even vast!!

by , under organiseren, timemanagement

Herken je dit?

Je hebt een heerlijke vakantie gehad. Je hebt genoten van de rust, van het lekkere weer, van de leuke uitstapjes en bovenal van het feit dat je even helemaal geen verplichtingen had. Niks moet en alles mag.

Maar je bent nog geen dag thuis, of je bent al weer aan het rennen en vliegen. De koffers moeten uitgepakt worden, je draait snel de eerste was, er moeten boodschappen gedaan worden en de was weer gestreken.

En voor je het weet, is je vakantiegevoel weer helemaal weg. Je rent en vliegt, afspraken staan alweer op de agenda. De vakantie lijkt al weken geleden…vakantiegevoel

(continue reading…)

© Copyright Weblog Handen uit de mouwen 2009. All rights reserved. | Powered by Wordpress | Designed by ThemesGuy