Wat onze klanten van ons zeggen

Nooit meer was-stress! Altijd maar opzien tegen die berg wasgoed? Voor mij niet meer dankzij Ellie’s was-routine ‘s ochtends! – Wat droog is, opvouwen + opruimen. – Natte was ophangen (of evt. in de droger). – Evt. nieuwe was draaien (of alvast klaarzetten voor ’s avonds). – Het strijkgoed spaar ik op en doe ik op een vaste dag in de week. – Door dit dagelijks (+/- 1 uurtje) te doen, ben ik altijd “bij” met de was. Voor mij geen was-stress meer !!!

C.V.

Over de cursus Opgeruimd Jaar.

Ellie is een betrokken enthousiaste coach boordevol tips en inspiratie. Ze heeft me geholpen in het overzicht en de structuur in mijn huishoudelijke activiteiten en vooral om elke keer kleine haalbare stapjes te doen, ipv veel te veel willen waardoor niets lukt. Het was fijn om in een groep te delen en ook elkaar tips te geven. We hebben naast allerlei handige dingen ook veel gelachen. Het helpt mij om te weten dat ik niet de enige ben die moeite heeft met orde.

M.W.

Onze rommel We liepen al een tijdje tegen onze “rommel” aan. De stoute schoenen aan getrokken en Ellie ingeschakeld. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan, je troep, waar je je voor schaamt laten zien? Toch gedaan en het heeft zoveel gebracht. Ellie heeft ons niet het gevoel gegeven wat een rotzooi het in ons huis was, het was erg prettig samen werken met haar, we zijn er nog niet maar nu lukt het ons zelfs zonder Ellie. We zijn erg blij dat we de stap gezet hebben en kunnen het je aanraden. En echt hoe erg je er tegen op ziet, Ellie geeft je alleen het gevoel hoe goed je bezig bent! Doen!

T.V.

Over het vragenuurtje:

Persoonlijk vond ik het best spannend om met een professionele organizer door ons huis te lopen. Ik houd van een net en opgeruimd huis, maar je moet niet in mijn kastjes kijken.Gelukkig vond Ellie dit nog erg meevallen en zat er toch enige structuur in en de rommel la in de keuken hoort er ook gewoon bij! Op onze eetkamertafel liggen altijd magazines, post, pennen, kladblokje, tissues, speelgoed, sleutels en kaarsjes. Dit gaat altijd vanzelf en ligt na het opruimen ook zo weer vol/rommelig. Ellie heeft mij een aantal goed tips gegeven zoals: zorgen voor vaste plek voor sleutels en magazines, vakje in de kast maken met nog te lezen post en tijdplannen om deze 1 keer in de week door te lezen.

M.S.

Het “10-minuten rondje” Bij ons thuis ’s ochtends géén gemopper meerdankzij een goede voorbereiding! Ik gebruik nu al een aantal maanden (met veel succes) het “10-min. rondje” in de woonkamer: – Opruimen / tafel leegruimen. – Aanrecht leeg en schoon (incl. gasstel). – Vaatwasser instellen. – Wasmachine instellen. – Agenda bekijken m.b.t. de volgende dag. Ook leg ik ’s avonds alles al klaar voor de volgende dag: – Jassen, Schoenen, tassen, trommels + bekers, borden + bestek. Nu kun je dus rustiger slapen en hierdoor kom je ’s ochtends beneden met een positiever gevoel want het is immers opgeruimd, dus geen chaos / rommel. En je hoeft ’s ochtends niet te zoeken naar je spullen. Waardoor alles rustiger verloopt met de kinderen!

A.N