Mensen denken vaak dat bij mij alles op rolletjes loopt.Dat er nooit iets aanbrandt, ik nooit iets kwijt ben, altijd weet waar mijn autosleutels liggen, ik een keurige zolder heb, mijn kinderen altijd netjes hun jas ophangen en hun bordje in de vaatwasser zetten, de wc-papier nooit op is, mijn was dagelijks keurig gestreken in de kast ligt, dat elke dag gestructureerd is en dat ik elke dag focus heb. Forget it!!

 

Ik ben ook maar een mens. Van nature zeer chaotisch, creatief en heel veel idee├źn die ik nog allemaal wil uitvoeren.Wordt je leven saai als je dan organizer wordt en structuur in je leven gaat brengen? Daar was ik eerst ook wel een beetje bang voor. Maar het bracht in eerste instantie rust in mijn hoofd, in mijn gezin en in mijn huis. Ik kreeg orde en systeem in mijn dagelijks leven. Ik was niet meer een uur per dag bezig met zoeken naar spullen. En ik kreeg zowaar focus en kon keuzes maken wat ik nu echt belangrijk vind.

Nee daar hoef je geen organizer voor te worden. Je kunt ook gewoon een organizer vragen om advies, een cursus bij haar volgen of haar bij je thuis in te schakelen.En is het dan meteen allemaal gestructureerd en vast getimmerd? Is het leven dan niet vreselijk saai?Voor mij niet. Het geeft me richting. En inderdaad dat chaotische gaat nooit helemaal over. Tenminste als ik voor mezelf spreek. En stiekem wil ik dat ook helemaal niet. Het hoort bij mij en bij wie ben.Maar als het allemaal teveel en te chaotisch wordt in mijn hoofd ben ik blij dat ik terug kan grijpen op systemen die mij helpen om rust en structuur te krijgen.

Wil jij dat ook?
Kijk dan hier op de site eens verder wat de mogelijkheden zijn en mail me gerust voor meer informatie.

website 5